Vrouwen Oekraine....

 • Ben_D

  Hallo,

  Binnenkort ga ik een weekje naar de Oekraine toe, wat ik al een heel tijdje van plan was. Op mijn zoektocht naar een plaats om de nachten door te brengen kwam ik op een of andere datingsite terecht, waar je appartementen kon huren en zelfs iemand kon inhuren om een rondleiding te verzorgen. Ik was niet helemaal overtuigd van het feit dat het allemaal te vertrouwen was en heb in eerste instantie het internet afgezocht naar dit onderwerp, en tevens heb ik contact gezocht

  met de desbetreffende site. Gek genoeg kwam dit redelijk betrouwbaar over. Het leek me wel aardig om iemand in te huren die me kon rondleiden en ik vroeg hoe dat in z'n werk ging. Alleen was deze site hiervoor niet bedoeld, logisch natuurlijk (datingsite ;) Het was echt de bedoeling om met iemand contact te leggen en om een afspraak met degene aldaar te plannen. Zo gezegd zo gedaan, het viel me op dat er een hele aantrekkelijke jonge dame zich daar had ingeschreven en dacht in me zelf waarom niet. Dus ik contact gezocht en ja hoor ze wilde wel wat afspreken. Dus voor ik het wist heb ik daar een afspraak met een, voor mij te aantrekkelijke jonge dame. Alleen heb ik totaal geen idee wat ik kan verwachten, dus mij vraag is of iemand zijn ervaringen hiermee kan uitwisselen. Overigens ben ik niet echt verlegen of zo en heb al een keer iets van relatie gehad met een russische vrouw. Dus ik zie er niet tegen op, sterker nog ik kijk er erg naar uit, alleen zou ik wat meer info willen krijgen van mensen die reeds ervaringen hebben hiermee.

  Ben_D

 • Hans

  Ben,

  De kans dat het een duur weekje wordt zit er op deze manier wel in. Ik weet niet waar je naar toe gaat maar normaal gesproken is het er om te doen om zoveel mogelijk geld te verdienen. Er zijn natuurlijk ook goede bureau's maar geld staat meestal bovenaan zeker in de crisis waar Oekraine nu in verkeerd. Kijk maar uit en zeg geregeld nee.

 • Marcus

  Gaat je inderdaad veel geld kosten, voor iedere shit laat dat buro JOU betalen !!

  Ga gewoon zelf erheen van de zomer…en je merkt al snel genoeg dat veeeeeeeeel vrouwen je leuk vinden.

  met wizzair vlieg je voor tussen de 50 en 100 euro retour all-inn, vanuit Dortmunt of Keulen daar heen in UA (Kiev of Lvov).

  Alles is NEP met die buro's……wat zijn er toch stomme mensen die er ieders keer weer intrappen !!!

  Ik kom er best vaak de laatste tijd….heb al met verschillende mannen gesproken in UA die flink zijn beetgenomen.

  Wil je een gesprek met die dame zit er altijd 'n tolk bij…jij betaald, hotels/app. pakken ze de duurdere….terwijl je voor 25 euro al 1 mooi appartement hebt. En jou laten ze 75 euro of meer betalen…..die dame kost ook geld per dag aan huur.

  Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee…….laat je niet beetpakken en ga zelf die kant op.

  Je merkt meteen hoe snel alles gaat.

  Dames van dat dating buro…krijg je echt niet het bed in hoor…vergeet het maar…die zijn erop uit jou geld afhandig te maken.

  En de volgende week heeft jou dame weer een ander vriendje….die voorbij komt op date.

  Moest lachen met een NOOR die ik in Odessa tegen kwam.

  Hij had vliegtickets, hotels, dames laten regelen…iedere dag 1 andere (5 in totaal).

  Totaal plaatje 2500 euro.

  Hij had het idee dat die dames gewoon door het dating buro gelokt worden….tegen wat eten, drinken, en een kleine financiele vergoeding…..ja daar willen de dames wel even 1 toneelstukje voor spelen..

  Toen ik vertelde voor 100 euro daar te zitten (vliegtickets), 1 hotel voor 25 euro per nacht te hebben, en iedere dag met 'n ander lag te ketsen…..stond zijn mond wagenwijd open :)

  Hij mocht niks bij de dames……ja praten ;)….maar dat is ohhhhhh…zo vervelend met 'n tolk erbij.

  Ook kun je niet kontroleren of die tolk de waarheid vertolkt, want spreek jij die taal van hun ????…ik in ieder geval niet.

  Ga gewoon de straat op, vind 1 dame die engels spreekt en HOPPA ;)

  Of via de gratis datingsite BADOO alvast wat contacten leggen…en hoppa….lukt mij altijd…waarom jullie niet ??

  Marcus..

 • Ben_D

  @Marcus..

  Dat dingen kunnen gebeuren zoals je hierboven beschrijft, ja daar heb ik meer over gehoord. Maar misschien is deze situatie toch anders. Ten eerste regelt het bureau alleen de date, dat wil zeggen ze vragen haar of ze intresse heeft. Pas daar aangekomen komt het financiële aspect tevoorschijn. In dit geval kost dat me dat een paar tientjes. Ook komt er geen tolk aan te pas. Het enige risico wat ik loop zijn de appartementen die ik gehuurd heb, die heb ik namelijk door het bureau laten regelen (ook voor een paar tientjes per nacht). In het slechtste geval zal ik alsnog een hotel moeten regelen als het allemaal fake blijkt te zijn. Ik moet wel zeggen dat ik op dit moment wel twijfel. Dit komt door het mailtje wat ze stuurde. Dus een belangrijke vraag is, is het mogelijk om op een zeer korte termijn alsnog een hotelkamer te boeken?

  Het feit dat ze niet mee naar bed gaat vind ik niet zo interessant en ik weet uit ervaring dat het inderdaad heel goed mogelijk is om een leuke dame op te doen. Alhoewel dit ook niet gratis is en over de intenties van de dame in kwestie kun je ook twijfelen. Dat dit me geld gaat kosten als alles gaat volgens afspraak ben ik me bewust, kan moeilijk verlangen dat zij alles gaat betalen. Echter speelt geld niet zo'n grote rol en bovendien gaat het om een leuke tijd daar te hebben. Hopelijk hou ik er een vriendin aan over. Mag ze zelfs een keer naar Nederland komen….. ;)

  Ben_D

 • marcus

  Hoe heet die organisatie ?

  En heb je alle appartementen al vooruit betaald…of 1 aanbetaling ?

  Normaal is het niet gebruikelijk dat je alles vooruit betaald.

  Ga je naar Kiev ?……daar zijn voldoende appartementen en hotels…ook op de laatste nipper.

  Heb voldoende adresjes voor je daar.

  Een goed appartement in hartje centrum kost je 40 euro…..Hotel “Express” (in het centrum bij het bus/treinstation) kost je 25 euro, hier is altijd plaats.

  Let ook op voor jou mooie dame :)….dit buro kan je ook 1 mooie foto gestuurd hebben ;)

  Vaak als je daar komt is het NEP….en staat er iemand anders.

  Je kunt beter vragen of je even mag webcammen met haar..dan weet je meer…weigeren ze…ga dan maar niet..dan weet je genoeg :)

  Laat je niet beetpakken !!

  Als je op dit prikbord zoekt onder mijn naam kom je meer tegen over UA vrouwen/dames.

  Marcus..

 • Uwe

  Ja Ben luister goed naar Marcus, hij lijkt een ervaringsdeskundige met een dikke nek en plaat voor zijn harses en gehard door de vele blauwtjes die hem ten deel zijn gevallen.

  Succes!!

  Uwe

 • Ben_D

  @Marcus..

  Ik zal geen reclame maken voor een organisatie waarvan ik niet zeker weet of deze wel te vertrouwen is. Ik heb wel het hele internet afgezocht, maar niets negatiefs gevonden. Overigens zal ik het binnenkort allemaal ervaren en wil ik best naar alle eerlijkheid verslag doen van hetgeen er gebeuren gaat. En nee, niet Kiev. Het is niet zozeer de foto's waar ik aan twijfel, maar meer het verhaal. Een beetje te goed om waar te zijn, als je begrijpt wat ik bedoel. Dit heb ik ook tegen haar gezegd, tot op heden geen reactie. Ben benieuwd of ze dit nog gaat doen, of zijn ze daar snel beledigd in de Oekraine? :) Ik kan me me Russische vriendin nog wel herinneren, een echt dametje, veel gelachen maar ook veel onbegrip. Ik kon er wel mee omgaan, maar zij…… Ik dwaal af, ben heel erg benieuwd wat me in de Oekraine te wachten staat en kijk er ook erg naar uit….

  Ben_D

 • Marcus

  Valt wel mee hoor UWE :) Ik ben gewoon realistisch……hou mijn ogen open..en geniet van het leven :)…. speel vaak gewoon het toneelstukje mee met de dames in kwestie :)….maar wel met de portemonee dicht :)

  @Ben.

  Als je in de regio Lugansk zit…hou dan helemaal je ogen goed open…in die regio stikt het van de scammers (SCAM) dames.

  Ik heb het hele internet al voor je gelezen ;)….speel open kaart…dan geef ik je raad !!

  Als het te mooi is om waar te zijn….klopt het mijn inziens niet.

  Normaal blijven die dames achter je aan rennen als ze denken beet te hebben.

  Ik ken de Oekraiense vrouw inmiddels heel goed, ook omdat ik met internetvrienden praat die in een relatie zitten, of gehad hebben met een UA vrouw.

  Marcus..

 • Jeroen

  Marcus ketst elke dag een ander, tuurlijk jongen, je vergeet er alleen bij te vertellen hoeveel je ervoor hebt betaald. Je zal wel zeggen dat het geen hoeren waren maar dan heb je ze op z'n minst een paar keer getrakteerd op een duur etentje of een mooie handtas.

  Veelzeggend ook dat je het hebt over Odessa. Waarom denk je dat daar op elke hoek van de straat dure parfumeries zijn en dat je daar struikelt over de winkels gespecialiseerd in exclusieve damestassen en veel te dure kleding? Juist ja, omdat geen enkele vrouw daar gratis met je de koffer induikt omdat je toevallig buitenlander bent. Nee ze wil toch eerst een bewijs zien van jouw “liefde” in de vorm van een paar naaldhakken voor 2000 gryvnia. Vertel dat er even bij, op “kijk mij eens scoren bij de vrouwtjes” verhalen zit niemand te wachten, doe dat maar in de kroeg. Maar dan lachen ze je waarschijnlijk uit. Slome Marcus die in Nederland enkel blauwtjes loopt is ergens anders ineens een succesvolle sextoerist?

  Engels praten is genoeg? Droom lekker verder. Misschien als je eruit ziet als Brad Pitt, maar in plaatsen als Odessa, Kiev of L'viv maak je daar echt geen indruk mee.

  Zou me niks verbazen als je voor Wizzair werkt en het vliegtuig naar Kiev vol probeert te krijgen met kneuzen die in eigen land geen vrouw kunnen versieren.

 • marcus

  Hahahahaha….moet wel even lachen met die Jeroen :)

  Nee ik werk niet voor WIZZAIR…vlieg er aleen 5/6x per jaar mee.

  Nee, ik betaal de dames niks….alleen wel eten en wat drank natuurlijk,,maar wat kost dat nu ?…..toch geen drol….en is ook nog eens best gezellig zo samen.

  Ik ga ook niet voor de fotomodellen…wees eerlijk na jezelf…dan weet je al genoeg.

  Vaak zitten mijn dames ook in een relatie met een getrouwde Oekraiense man…..wie niet daar ;)…wees eerlijk.

  Dames doen gewoon hetzelfde wat de mannen daar ook doen.

  Inderdaad als je voor de fotomodellen gaat kost het je zeer veel poen.

  Marcus..